NOVIPro

NoviPro är specialistvarumärket inom verktyg, infästningar och tillhörande utrustning. Vi erbjuder produkter som testats och godkänts för att uppfylla de stränga specifikationer som krävs för att nå ett helt specifikt mål: att förbättra kundens effektivitet på byggarbetsplatsen. Varumärket täcker ett väldigt brett utbud av produkter, såsom verktyg, personlig skyddsutrustning och infästningar, som alla levererar pålitlig prestanda varje dag. Produkterna är utvalda för att ge proffskunder värde för pengarna och leverera utmärkt prestanda på byggarbetsplatsen.

I ca 100 år har grunden för NoviPro byggts upp genom branschkunskap som växt fram ur ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Den erfarenheten har tagits till vara på i arbetet med Altech där utbudet kontinuerligt optimeras gentemot kvalitet och pris. Det arbetet ger våra kunder ännu fler valmöjligheter så att de kan maximera sin affär. 

NoviPro är ett av de första varumärken som togs fram inom koncernen Saint-Gobain. Produkterna är självklart noga utvalda för att motsvara kravställningen på vår lokala marknad i form av tekniska egenskaper, design och funktion. 

NoviPro uppfyller lokala kvalitetskrav och har lokalt marknadsgodkännande. dessutom sker kontinuerliga förbättringsåtgärder för ett kvalitativt och konkurrenskraftigt erbjudande i syfte att möjliggöra en bra affär för alla parter.