Nu söker vi innesäljare inom affärsområde plåt till Hisings Backa

23 februari 2018

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Ansvarsområden

•    Försäljning till filialens kunder, samtliga förekommande produkter 
•    Självständigt planera eget försäljningsarbete
•    Utveckla relationer med befintliga kunder 
•    Aktivt söka nya kunder och skriva offerter 
•    Arbeta med vårt CRM-system
•    Samverka med utesäljare och andra kollegor inom företaget

Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Har du kunskaper inom plåt ser vi det som ett stort plus. Du är en person med egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång. Du är direkt underställd platschefen och har din placering på vår filial i Hisings Backa..

Placering
Hisings Backa

Intresserad?
Skicka din ansökan och CV snarast, då urvalet sker löpande till: HR@bevego.se  Märk mailet ”innesäljare HB 2018”. Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tillträde sker enligt överenskommelse. Upplysningar lämnas av Platschef Jan Bundsen Telefon: 076-769 29 61   
 

Information

Position:
Innesäljare
Anställningsform:
Tillsvidare
Start Datum:
23 februari 2018
Placeringsort:
Hisings backa
Period:
Tillträde enligt överenskommelse
Kontakt:
HR@bevego.se