Kundmottagare/lagermedarbetare till Eskilstuna

20 mars 2018

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

En av våra medarbetare har gått vidare till andra utmaningar inom företaget och vi söker därför hennes ersättare.

Ansvarsområden

  •  Samverka med utesäljare och andra kollegor inom företaget Betjäning av hämtkunder i butik
  •  Lastning/lossning av gods
  •  Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter
  •  Plocka upp/rapportera in inleveranser
  •  Arbeta med Bevegos rutiner
  •  Hålla ordning och reda och städat i butik/lager

Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning/butiksarbete; om den är från branschen ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är praktiskt lagd och tycker om och har förutsättningar att arbeta fysiskt. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande. Truckkort är ett krav för tjänsten.

Intresserad?

Skicka din ansökan och CV snarast, då urvalet sker löpande till: HR@bevego.se Märk mailet ”Lager/kund Eskilstuna 2018”. Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tillträde sker enligt överenskommelse. Upplysningar lämnas av Platschef Thomas Magnusson, på telefon: 016-10 02 92

Information

Position:
Kungmottagare/Lagermedarbetare
Anställningsform:
Tillsvidare
Start Datum:
20 mars 2018
Placeringsort:
Eskilstuna
Period:
Tillträde enligt överenskomelse
Kontakt:
HR@bevego.se