Nu söker vi en PIM-specialist till vårt huvudkontor i Alingsås

30 januari 2018

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Som PIM-specialist erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom IT. Du kommer att samarbeta nära vår IT-Chef, marknadsavdelning samt våra produktansvariga. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat att:

  •  Delta i utformningen av den nya datamodellen, och sedan utveckling av modellen
  •  Ansvar för den digitala utformningen av produkter
  •  Insamlande av information som till produkter från leverantörer
  •  Skapa information till produkter i form av text och bild
  •  IT-support

För att trivas i rollen behöver du vara vän av ordning och reda. Du bör ha relevant utbildning inom systemvetenskap/IT eller skaffat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du bör kunna uttrycka dig i text och ha känsla för hur produkter presenteras digitalt. Du bör också ha drivet som gör att du självständigt driver de uppgifter du har framför dig. Erfarenhet från PIM-system samt projektledning är meriterande. Då det alltid är ett högt tempo i vår verksamhet är det viktigt att du är stresstålig och kan driva ett flertal arbetsuppgifter parallellt med varandra. Du är en social och prestigelös person med god känsla för service, samtidigt som det är viktigt för dig med ett noggrant utfört arbete.

Du är underställd IT-chef och har din placering på vårt huvudkontor i Alingsås.

Placering

Alingsås

Intresserad?

Skicka din ansökan och CV, samt dokument som styrker ditt CV, snarast, då urvalet sker löpande. Maila ansökan till HR@bevego.se Märk mailet "PIM-specialist 2018". Tillträde enligt överenskommelse.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av IT-chef Peter Nilsson på telefon 0322 - 67 14 81

Information

Tjänst:
PIM-specialist
Anställningsform:
Tillsvidare
Startdatum:
30 januari 2018
Placeringsort:
Alingsås
Period:
Tillträde enligt överenskomelse
Kontakt:
Hr@bevego.se