Nu söker vi en utesäljare för affärsområde Plåt till region Mellan (Värmlands län)

21 december 2017

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Har du dessutom jobbat inom branschen och har kunskaper inom plåt sedan tidigare är det ett stort plus.

Ansvarsområden omfattar bland annat att;

  • Självständigt planera eget försäljningsarbete och arbeta aktivt med egen kundportfölj
  • Driva och utveckla kundaktivteter
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Aktivt söka nya kunder, skriva offerter och avtal
  • Samverka med innesäljare och andra kollegor inom företaget

Du är en person som vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du tillbringar 4 dagar i veckan ute på fältet och du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång. Du har sedan tidigare erfarenhet av CRM-system eller motsvarande och använder det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Du är direkt underställd regionchef.

Placering

Arbetsområdet är region mellan (värmlands län) med utgångspunkt från en av våra filialer.

Intresserad?

Skicka din ansökan och CV, samt dokument som styrker ditt CV, snarast, då urvalet sker löpande. Maila ansökan till HR@bevego.se Märk mailet ”Utesäljare plåt Mellan 2017”. Tillträde enligt överenskommelse. Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Upplysningar lämnas av Regionchef Hans-Göran Eriksson på telefon 0767-69 29 64

Information

Tjänst:
Utesäljare för affärsområde Plåt
Anställningsform:
Startdatum:
21 december 2017
Placeringsort:
Värmlands län
Period:
Tillträde enligt överenskomelse
Kontakt:
HR@bevego.se