Nu söker vi en vikarierande inköpare till vårt huvudkontor i Alingsås

27 november 2017

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Som inköpare erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom vår logistikenhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  •  Dagliga inköp och optimering av lagernivåer
  •  Uppdatering och underhåll av lagerstyrningsparametrar
  •  Matchning av leverantörsfakturor
  •  Justeringar av lagersaldon

Du är placerad i Alingsås tillsammans med dina kollegor på Inköpsavdelningen som i dag består av 5 medarbetare. En av våra inköpare ska gå på föräldraledighet och vi söker nu hennes vikarie. Tjänsten kräver god analytisk förmåga och att du är strukturerad i ditt arbete. Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du bör ha minst gymnasieutbildning och gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du är underställd logistikchef och har din placering på vårt huvudkontor i Alingsås.

Intresserad?

Skicka din ansökan och CV, samt dokument som styrker ditt CV, snarast, då urvalet sker löpande. Maila ansökan till HR@bevego.se Märk mailet "Inköpare 2017". Tillträde enligt överenskommelse.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av logistikchef Fredrik Leyon på telefon 0322 - 67 14 61

Information

Tjänst:
Vikarierande inköpare
Anställningsform:
Vikariat
Startdatum:
27 november 2017
Placeringsort:
Alingsås
Period:
Enligt överenskommelse
Kontakt:
HR@bevego.se