Nu söker vi en Windows- och nätverkstekniker till vårt huvudkontor i Alingsås

27 november 2017

Bli en av oss! Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Som Windows- och nätverkstekniker erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom IT. Du kommer att sammarbeta nära vår Windows- och nätverksansvarige. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat att tillsammans med honom utföra:

  •  Installation och uppsättning av windows servermiljö
  •  Administration och drift av windowsservrar
  •  Installation och uppsättning av PC och tunna klienter
  •  Konfigurering samt drift av nätverksutrustning som switchar och nätverksskrivare
  •  Drift av integrationer
  •  Anpassning och optimering av nätverk
  •  Delta i IT relaterade utvecklingsprojekt
  •  Ge användarsupport till Bevego;s personal

För att trivas i rollen behöver du vara vän av ordning och reda samt gilla problemlösning. Det är viktigt att du finner det tillfredställande att lösa de problem du ställs inför och att du kan hantera ett flertal arbetsuppgifter parallellt med varandra Du är en social och prestigelös person med god känsla för service, samtidigt som det är viktigt för dig med ett noggrant utfört arbete. Du har minst 3-årig erfarenhet av arbete som Windows- och nätverkstekniker.

Du är underställd IT-chef och har din placering på vårt huvudkontor i Alingsås.

Placering

Alingsås

 

Intresserad?

Skicka din ansökan och CV, samt dokument som styrker ditt CV, snarast, då urvalet sker löpande. Maila ansökan till HR@bevego.se Märk mailet "IT-Tekniker 2017". Tillträde enligt överenskommelse.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av IT-chef Peter Nilsson på telefon 0322 - 67 14 81

Information

Tjänst:
Windows- och nätverkstekniker
Anställningsform:
Tillsvidare
Startdatum:
27 november 2017
Placeringsort:
Alingsås
Period:
Tillträde enligt överenskommelse
Kontakt:
HR@bevego.se