NYHETER

Här listar vi allt det senaste som händer på och runtomkring våra filialer och Bevego. Tipsa oss gärna om sånt du själv skulle vilja läsa om!

FILTRERA EFTER:

Från datum kan inte vara nyare än Till datum

Vårkampanj 2019

04 mars 2019
Idag startar vårkampanjen på våra filialer och Bevego.se!

Bevego har certifierats som Top Employer av Top Employer Institut.

25 februari 2019
Top Employer Institute bildades för mer än 25 år sedan och har certifierat organisationer i över 100 länder. Varje år utför Top Employer Institute utvärderingar av arbetsplatser för att identifiera de ledande arbetsgivarna när det kommer till att skapa arbetsmiljöer som främjar både den professionella och personliga utvecklingen hos de anställda. 2019 blev vi i Bevego ett av de bolag som certifierats av Top Employer!

Lojalitet ska löna sig

01 februari 2019
På Bevego tycker vi att lojalitet ska löna sig.

Superklippet 2019

07 januari 2019
Idag startar vår superklipp-kampanj på våra filialer!

Ny butik och entre i Älvsjö och ny filial i Borås.

12 november 2018
Bevegos filial i Älvsjö öppnades för 10 år sedan och har nu fått ett lyft med en efterlängtad ny butik och ny entre, placerad ca 60 meter till vänster om den gamla. 

Viktig information om organisationsförändring i Bevego

27 september 2018
Vi kommer nu att göra en del förändringar i vår organisation för att stärka upp oss inför 2019. Jag är mycket glad över att få presentera dessa förändringar och har en stor tilltro att detta kommer att göra oss än starkare på marknaden.

Nu tar byggplåten plats som miljösmart byggmaterial, med extra lång hållbarhet

28 augusti 2018
Svensk Byggplåt är branschorganisationen som representerar byggmaterial vilka har 100 års beständighet, är 100 % återvinningsbara och kan återbrukas på 100 sätt. Nu startar kampanjen ”Extra lång hållbarhet” som ska göra att fler får upp ögonen för den miljösmarta byggplåten och det oändliga kretslopp den rör sig i.

Information om ny VD för Bevego

22 augusti 2018
Information om ny VD för Bevego  Vi är väldigt glada att kunna hälsa Peter Hamberg tillbaka som VD för Bevego! Rekryteringsprocessen att hitta rätt kandidat till uppdraget har pågått under en kort tid och vi känner oss mycket nöjda med att få Peter, som är en mycket kompetent och driven person att tacka ja till tjänsten.

Ny filial i Borås!

20 augusti 2018
I Borås har det byggts för fullt under sommaren. Vi ska nämligen flytta från Rosendalsgatan till Sandlidsgatan i Borås! Nya filialen kommer ha en total yta på ca 2600 kvm varav en butik på ca 350 kvm, varmlager på ca 1500 kvm och kallager på ca 500 kvm.

Bevegos sommarkampanj 2 juli - 31 augusti

02 juli 2018
Den 2 juli - 31 augusti pågår Bevegos sommarrea!

Svensk Byggplåt lägger alla resurser på hållbarhet – antar hållbarhetsförklaring

29 juni 2018
Branschorganisationen Svensk Byggplåt lanserar idag en hållbarhetskampanj kallad ”Extra lång hållbarhet: 100 år, 100%, 100 sätt” och inleder med att anta en hållbarhetsförklaring.

Låda för luft

26 juni 2018
Tänk vad bra att kunna samla ihop flera små kanaler i en låda för att göra de till en större eller använda den omvänt och göra en stor kanal till flera mindre. Bevego har under varumärket Profiduct tagit fram en samlingslåda där du kan göra just detta. Lådan som visades upp för första gången på Nordbygg togs emot med stor entusiasm. – Vi fick in flera offertförfrågningar direkt, säger Erik Grune, KAM Rektangulärt på Bevego.

Magnelis ZM310 på Stadsparksbadet i Borås

15 juni 2018
Stadsparksbadet i Borås har under det senaste året genomgått en ordentlig renovering för att igen bli det badhus i toppklass det en gång var. Badhuset är 32 år gammalt och mycket har aldrig blivit utbytt.

Svårt att välja brandtätning?

05 juni 2018
Gör det enklare att välja brandtätning!

Låt solen tillverka din el

21 maj 2018
Solens strålar ger oss dagligen energi som vi med hjälp av solceller kan omvandla till hushållsel. Solenergin avger ingen koldioxid eller andra utsläpp, du slipper elprisets svängningar och framförallt är det ett miljövänligt sätt att utvinna el där energikällan dessutom är gratis. Du har väl inte missat att Bevego erbjuder en kundanpassad lösning där vi levererar solelanläggningar med marknadens bästa prestanda?

Din integritet är viktig för oss!

17 maj 2018
På Bevego värnar vi om våra kontaktpersoners personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.