NYHETER

Här listar vi allt det senaste som händer på och runtomkring våra filialer och Bevego. Tipsa oss gärna om sånt du själv skulle vilja läsa om!

FILTRERA EFTER:

Från datum kan inte vara nyare än Till datum

Bevegos sommarkampanj 2 juli - 31 augusti

02 juli 2018
Den 2 juli - 31 augusti pågår Bevegos sommarrea!

Svensk Byggplåt lägger alla resurser på hållbarhet – antar hållbarhetsförklaring

29 juni 2018
Branschorganisationen Svensk Byggplåt lanserar idag en hållbarhetskampanj kallad ”Extra lång hållbarhet: 100 år, 100%, 100 sätt” och inleder med att anta en hållbarhetsförklaring.

Låda för luft

26 juni 2018
Tänk vad bra att kunna samla ihop flera små kanaler i en låda för att göra de till en större eller använda den omvänt och göra en stor kanal till flera mindre. Bevego har under varumärket Profiduct tagit fram en samlingslåda där du kan göra just detta. Lådan som visades upp för första gången på Nordbygg togs emot med stor entusiasm. – Vi fick in flera offertförfrågningar direkt, säger Erik Grune, KAM Rektangulärt på Bevego.

Magnelis ZM310 på Stadsparksbadet i Borås

15 juni 2018
Stadsparksbadet i Borås har under det senaste året genomgått en ordentlig renovering för att igen bli det badhus i toppklass det en gång var. Badhuset är 32 år gammalt och mycket har aldrig blivit utbytt.

Svårt att välja brandtätning?

05 juni 2018
Gör det enklare att välja brandtätning!

Låt solen tillverka din el

21 maj 2018
Solens strålar ger oss dagligen energi som vi med hjälp av solceller kan omvandla till hushållsel. Solenergin avger ingen koldioxid eller andra utsläpp, du slipper elprisets svängningar och framförallt är det ett miljövänligt sätt att utvinna el där energikällan dessutom är gratis. Du har väl inte missat att Bevego erbjuder en kundanpassad lösning där vi levererar solelanläggningar med marknadens bästa prestanda?

Din integritet är viktig för oss!

17 maj 2018
På Bevego värnar vi om våra kontaktpersoners personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.

Bevegos försommarkampanj är igång!

03 maj 2018
Missa inte att undersöka vilka fynd du kan göra i årets försommarkampanj!

Ett enklare och säkrare sätt att isolera med polyuretanskum

22 mars 2018
Bevego gillar innovativa lösningar som förenklar arbetet för våra kunder. Därför vill vi uppmärksamma er på FROTH-PAK som innebär ett säkrare, snabbare och enklare sätt att isolera.

Rätta svaren i Bevegos Nordbygg-quiz

12 mars 2018
Såhär några dagar efter Nordbygg vill vi passa på att rikta ett stort tack till alla kunder, leverantörer och kollegor för deltagandet i vår monter! Vi är jätteglada att så många ville komma till oss och mingla, tävla och låta sig trollas för. Vi hoppas ni är lika nöjda med mässan som vi är! Till sist vill vi även passa på att gratulera vinnarna i vårt monter-quiz: Daniel Hjelt, Jonas Högling, Tony Ekström och Michael Kullzén, ni kommer alla få varsin högtalare från Makita skickad till er!

SM för unga plåtslagare

09 februari 2018
I januari månad har det pågått uttagningstävlingar till SM-finalen i plåtslageri på 23 av landets olika gymnasieskolor. Den 16:e februari tillkännages de 6 unga plåtslagarna som presterat bäst i uttagningarna och som därmed är kvalificerade att tävla i Yrkes-SM i Uppsala den 27:e april i år.  Bevego har i flera år sponsrat tävlingen SM för unga plåtslagare och det gör vi även detta året.  

Påminnelse om taksäkerhet

25 januari 2018
I vintertid är det extra viktigt att påminna alla våra vänner uppe på taken att tänka på sin egen och andras säkerhet. Flera personer skadas varje år vid arbete på tak skriver Boverket i sin rapport Säkerhet på tak. Orsaken har i de flesta fall varit att bestämmelser om taksäkerhet inte följs. I några fall beror olyckorna på att fasta takskyddsanordningar på en del byggnader underhålls dåligt eller saknas på vissa äldre byggnader. Ibland ligger även bristerna i att de bestämmelser som gäller vid arbete på tak helt enkelt inte är kända för alla.

PLÅT18, arkitekternas mässa

24 januari 2018
Den 8:e mars går PLÅT18 av stapeln på Slagthuset i Malmö!

Gott nytt år!

29 december 2017
Stort tack för detta året! Vi håller tummarna för ett minst lika bra 2018 tillsammans med er. Med det vill vi på Bevego bara säga: GOTT NYTT ÅR! 

Årets julklapp: engagemang!

19 december 2017
Cancern lämnar ingen oberörd. Därför har vi på Bevego istället för att köpa julklappar till våra kunder i år valt att engagera oss i något som gynnar oss alla, nämligen i just kampen mot cancer.

Bevegos vinterkampanj

01 december 2017
Nu har vi dragit igång vår vinterkampanj ute på filialerna! Titta gärna in hos oss för att se vad vi har för erbjudanden till er. Välkomna!