Mervärden

Vi nöjer oss inte med att tillhandahålla högkvalitativa produkter och förstklassig service. Bevego vill mer! Vi engagerar oss i våra kunder och anställda genom utbildningar, vår kundtidning och aktiviteter och evenemang.

Utbildning

Vi vet att utveckling ger konkurrensfördelar och bidrar till större trygghet för företagsägare, anställd och slutkund. Bevego erbjuder därför kontinuerligt utbildningar för såväl plåtslagare, ventilations- och isoleringsmontörer som egen personal. Utbildningarna anordnas i samarbete med konsulter och ledande producenter i branschen.

Kundtidning | BevegoNytt

Fyra gånger per år släpper vi vår uppskattade kundtidning BevegoNytt till kunder och leverantörer i ca 9000 exemplar. Här kan man läsa om produktnyheter, nya sortiment, kundreportage, nyheter från branschen, delta i tävlingar och mycket mer. Hör av dig till din närmsta filial för att få ett tryckt exemplar av senaste utgåvan.

Aktiviteter och evenemang

Vi tycker det är viktigt att finnas där våra kunder naturligt rör sig. Årligen är vi med och sponsrar och anordnar en rad aktiviteter och evenemang som SM för unga plåtslagare, Plåt 08-18, Nordbygg, Kundresor, frukostträffar och Minimässor.