BEVEGONYTT

Här finner du våra senaste inlägg under BevegoNytt.

15 år som turbilschaufför för Bevego

29 juli 2020
“Det är ett helt led av människor som påverkar kundens intryck av Bevego och vår service. Det tar inte slut när en säljare fått in en order. Efter det ska administrativa uppgifter utföras, lagerpersonalen ska plocka och packa produkterna, och chaufförerna ska leverera varorna så att de finns hos kunden i rätt tid. Det är många personer inblandade.” säger Peter Strålman som kör en av Bevegos turbilar.

Stort genomslag med interna webbutbildningar inom ventilation

22 juli 2020
Alla fysiska möten med kunder och leverantörer har såklart påverkats av coronapandemin. Bevego funderade därför på nya sätt att utveckla kompetens i dessa tider, och resultatet blev interna webbutbildningar.

Ny branschstandard ger även efterlängtat fokus på isolering av ventiler

15 juli 2020
Branschstandard Teknisk Isolering, BTI Den 30 mars 2020 publicerade Isoleringsfirmornas förening en ny branschstandard för teknisk isolering. Den nya standarden ska underlätta och hjälpa hela byggbranschen, framförallt VVS-branschen. Fokus ligger på hållbarhet och att göra klimatsmarta val, för mindre påverkan på klimatet och lägre energikostnader.

Tusentals kassetter i zink bildar en unik horisontalpanel

08 juli 2020
Med tusentals zinkkassetter, dolda infästningar och mängder av speciallösningar står nu byggnaden klar på området Innovatum i Trollhättan. Pogab skapade en fantastiskt fasad på Byggnad 20, och fick därför återigen uppdraget på Byggnad 103. Den unika fasaden består av kassetter i titanzink som Rheinzink och Bevego levererat.

Anpassningsbara egenskaper och fördelar med plåt

01 juli 2020
För att sammanfatta fördelarna med plåt redan här i inledningen skulle man kunna säga formbart, korrosionsbeständigt och vackert. Men det är mer komplext än så, du kan ge plåten otroligt många olika egenskaper och användningsområdena är näst intill oändliga.

Mängder med ventilation i precis rätt tid till Geely Innovation Centre

24 juni 2020
Den första fasen av Geely Innovation Centre är två kontorsbyggnader om totalt ca 55 000 kvm som utöver kontor kommer innefatta restauranger, kaféer och butiker. Det är på Lindholmen i Göteborg som denna innovationshubb för det Svenska fordonsklustret håller på att växa fram. Området kommer bli ett öppet campus som uppmuntrar till samarbete och interaktion, och en plattform som möjliggör teknologisk innovation och tvärkulturellt utbyte.

Bevego i Bäckebol firar 1 år

17 juni 2020
17 juni 2019 öppnades Bevegos största filial och nu har verksamheten i Bäckebol varit igång i exakt ett år. Vi har fått en intervju med platschef Basem Kurdali om hur det senaste året gått och hur mottagandet från kunderna varit.

Nya lokaler för Bevego i Uppsala möjliggör efterlängtad utveckling

03 juni 2020
Den 1 juni slogs dörrarna upp till de sprillans nya lokalerna på Kastgatan 4 i Uppsala. Här har Bevegofilialen mycket plats att expandera sin verksamhet på, och erbjuda kunderna ett större sortiment. Arbetsmiljön får ett rejält lyft och medarbetarna är ivriga att hjälpa kunderna i den nya och fräscha butiken.

Infästningar från EJOT - Att välja rätt skruv

27 maj 2020
Skruv som skruv eller? Vi har intervjuat EJOTs teknik- och produktchef Fredrik Sävhammar för att lära oss mer om infästningar. Det är mycket att tänka på när man ska välja infästning, därför kommer här en guide med 5 steg till rätt skruv.

Med solen som energikälla - Din leverantör av solel

20 maj 2020
Intresset för alternativa och miljövänliga energikällor har ökat drastiskt under de senaste åren. I takt med att utvecklingen går framåt blir det både enklare, billigare och mer effektivt att skaffa solceller oavsett om det handlar om att försörja sin bostad med grön el eller att investera i en hel solcellspark.

Nytt kultur- och kunskapscentrum klätt i mässing och plåt

13 maj 2020
Mitt i centrala Falkenberg färdigställs i dagarna ett helt nytt kultur- och kunskapscenter. Den pampiga entrén som är klädd i dekorativa mässingsplåtar vetter mot stadens hjärta - Stortorget. Med en budget på en kvarts miljard blir Argus Falkenbergs kommuns största investering någonsin och det märks på detaljerna att de satsat på att skapa en mötesplats där människor i alla åldrar ska trivas!

Nya testmetoder leder till innovationer inom brandisolering

06 maj 2020
Efter omfattande produktutveckling har branschen nu utvecklat nya innovativa produkter för brandskydd av ventilationskanaler. Produkterna är testade och godkända enligt EN1366-1 och ett av företagen som ligger i framkant på området är Paroc.