BEVEGONYTT

Här finner du våra senaste inlägg under BevegoNytt.

Infästningar från EJOT - Att välja rätt skruv

27 maj 2020
Skruv som skruv eller? Vi har intervjuat EJOTs teknik- och produktchef Fredrik Sävhammar för att lära oss mer om infästningar. Det är mycket att tänka på när man ska välja infästning, därför kommer här en guide med 5 steg till rätt skruv.

Med solen som energikälla - Din leverantör av solel

20 maj 2020
Intresset för alternativa och miljövänliga energikällor har ökat drastiskt under de senaste åren. I takt med att utvecklingen går framåt blir det både enklare, billigare och mer effektivt att skaffa solceller oavsett om det handlar om att försörja sin bostad med grön el eller att investera i en hel solcellspark.

Nytt kultur- och kunskapscentrum klätt i mässing och plåt

13 maj 2020
Mitt i centrala Falkenberg färdigställs i dagarna ett helt nytt kultur- och kunskapscenter. Den pampiga entrén som är klädd i dekorativa mässingsplåtar vetter mot stadens hjärta - Stortorget. Med en budget på en kvarts miljard blir Argus Falkenbergs kommuns största investering någonsin och det märks på detaljerna att de satsat på att skapa en mötesplats där människor i alla åldrar ska trivas!

Nya testmetoder leder till innovationer inom brandisolering

06 maj 2020
Efter omfattande produktutveckling har branschen nu utvecklat nya innovativa produkter för brandskydd av ventilationskanaler. Produkterna är testade och godkända enligt EN1366-1 och ett av företagen som ligger i framkant på området är Paroc.

Nytt arbetssätt effektiviserar partneringprojekt

29 april 2020
För fyra år sedan började planeringen av psykiatrimottagningen i anslutning till Länssjukhuset i Kalmar. För två år sedan togs det första spadtaget och för ett år sedan gjorde vi den första av tre delar i denna artikelserie. Nu har vi pratat med Jonas Mäki på Avent och Christer Hermansson på Bevego för att se vad som hänt det senaste året.

Fantastiskt respons på vårens minimässor

22 april 2020
Några av årets höjdpunkter hos Bevego-filialerna är alla populära minimässor! I februari och mars var det äntligen dags för Bevegos butiker att bjuda in leverantörer och kunder till nya fantastiska mässdagar inom både byggplåt och ventilation!