Partille Arena Kläs i Aluminium

22 december 2016

Bygget med Partille Arena pågår för fullt och Bevego fått det stora uppdraget att leverera material från alla affärsområden samt samordna leveranser från andra bolag inom koncernen.

Just nu uppförs Partille Arena utanför Göteborg, en arena för idrotts- och kulturevenemang. Hit har Bevego har levererat material från alla affärsområden men också byggvaror. Eftersom att Bevego ingår i samma koncern som Dahl (VVS) och Optimera (byggvaror) kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och leverera varor utanför vårt eget sortiment. – Det underlättar mycket för oss att ha en kontakt och en leverantör på allt material, säger Christian Johansson, VD på J. R. Johnsson, entreprenör i projektet. 

partille-arena-sidan.jpg

Fasad i aluminium 
Arenans ena långsida har en halvrund form. J. R. Johnsson har byggt upp väggen, isolerat och klätt den med Finspong Aluminium FP-12. – Utmaningen har varit att få fasaden rund och slät, även om underlaget är kantigt, säger arbetsledare Marcus Bärlund. På taket ska de lägga rostfri bandplåt, montera takskydd och snöskydd från CW Lundberg. De ska också bygga ett burspråk och klä det i kulörlackad plåt och montera takavvattning. 

partille-arena-taket.jpg