Partille Arena snart klar att invigas

09 januari 2017

Nu är arbetet med Partille Arena i princip klart för J.R. Johnssons och det är främst interiören som ska iordningställas inför invigningen i september.

Sedan i höstas har arbetet flutit på bra berättar Marcus Bärlund, Arbetsledare på J. R. Johnsson. – Vi har lagt 2950 m2 rostfritt PVF2 Aluminium stål på taket och svetsat 6000 m fals. Leveranserna från Bevego har fungerat bra, vi har legat flera veckor före i planeringen, säger han. 

IMG_9927.jpg

Taksäkerhet och burspråk 
På taket har de monterat snöskydd och taksäkerhet med brygga ochvajerräcke från CW Lundberg. Ett spektakulärt burspråk med stora glaspartier har byggts på byggnadens framsida och klätts med en speciallackerad plåt i en orangegul kulör. – Vi tycker att den bryter av snyggt mot all grå plåt och betong, säger Marcus. 

IMG_9931.jpg


Inklädd tvätthall 
Inuti arenan har det byggts utrymmen för fastighetsskötare, de innehåller omklädningsrum, verkstad och en tvätthall för fordon. Tvätthallen har J. R. Johnsson klätt in i blank TRP aluminiumplåt från Plannja. – För oss återstår bara montering av tubrör för vattenavrinning, säger han. Invigningen blir den 16 september. Läs hela artikeln i BevegoNytt 2/16 på sidan 8. 

Läs artikeln om Partille Arena i BevegoNytt 3/15 på sidorna 6-7 här.