Information om ny VD för Bevego

22 augusti 2018

Information om ny VD för Bevego  Vi är väldigt glada att kunna hälsa Peter Hamberg tillbaka som VD för Bevego! Rekryteringsprocessen att hitta rätt kandidat till uppdraget har pågått under en kort tid och vi känner oss mycket nöjda med att få Peter, som är en mycket kompetent och driven person att tacka ja till tjänsten.

Peter kan bolaget och produkterna och kommer snabbt vara på banan. Han började som VD på Bevego 2005 och var med på den resa som medförde en ökad omsättning från 0,5 till 1,8 miljarder (2017)! ”Peter är mycket affärsdriven och kunnig, och jag vet att det här blir väldigt bra för Bevego”, säger Tomas Johansson som agerat tfVD och ansvarat för rekryteringsprocessen.  

Peter Hamberg har under en period av cirka 1,5 år haft ett uppdrag för Saint Gobain Sweden och återvänder alltså nu till den tjänst han hade innan. Han börjar sitt uppdrag den 15 augusti 2018 och kommer ha sin utgångspunkt i Stockholm där han bor. Peter har självklart också en arbetsplats på företagets HK i Alingsås och hela Sverige som sitt arbetsfält.