Låt solen tillverka din el

21 maj 2018

Solens strålar ger oss dagligen energi som vi med hjälp av solceller kan omvandla till hushållsel. Solenergin avger ingen koldioxid eller andra utsläpp, du slipper elprisets svängningar och framförallt är det ett miljövänligt sätt att utvinna el där energikällan dessutom är gratis. Du har väl inte missat att Bevego erbjuder en kundanpassad lösning där vi levererar solelanläggningar med marknadens bästa prestanda?

Våra produkter är Svenskdesignade och utvecklade för ett nordiskt klimat och de växelriktare vi erbjuder är ett resultat av mångårig erfarenhet. Att leverera ett enhetligt och välfungerande system är väsentligt för oss och därför väljer vi enbart att arbeta med de allra bästa komponenterna. Viktigt för oss är också att du enkelt ska få den hjälp du kan tänkas behöva både under och efter köpet och därför sköter vi all support från Sverige. I Sverige finns också en verkstadsdel för eventuella reparationer och underhåll.

Bevegoline solpaneler är tillverkade av det svenska företaget Windon AB och har ett självrengörande och högabsorberande glas som är det bästa på marknaden. Infästningen levereras av Weland Stål AB, en av Sveriges största tillverkare av taksäkerhet, vilket garanterar kvalité och kunnande.

På vår e-handel kan du läsa mer om vår Solel, våra Solelspaneler och Inverter samt hur du går tillväga för att bli microproducent av solel. Alla våra produkter hittar du under kategorin solel

För mer info är ni alltid välkomna att kontakta vår solel-expert: 

Olov Ahlberg
telefon: 070-510 79 15
olov.ahlberg@bevego.se